Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Καλλίδρομο Φεβρουάριος 2011

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Βροχή! Πολύ βροχή! Ομίχλη! Πολύ ομίχλη! Λάσπη! Πολύ λάσπη! Χιόνι! Πολύ χιόνι!

Από τις τρεις διαδρομές που είχα φορτώσει στο GPS, εμείς, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, διαλέξαμε την τέταρτη!  Άξιζε όμως τον κόπο. Ωραία βόλτα. Ο καιρός μας έκανε, εν μέρει, τη χάρη και δεν έβρεχε στο βουνό.

Το αμμουδί (μη ξεχνιόμαστε) Cherokee (KJ) με ανέβασε σχετικά άνετα μέχρι το σημείο που τελικά μας σταμάτησε το χιόνι, αρκετά πριν τον τελικό προορισμό μας, που ήταν η Λίμνη. Στο σημείο εκείνο, το ύψος του χιονιού έθαφε το γόνατό μου. Η επιστροφή όμως από την ίδια διαδρομή, που την είχαν οργώσει τα... αγκαθωτά μας λάστιχα (ωραία περιγραφή!) ήταν δύσκολη!  Κόλλησα δύο φορές σε απόσταση 100 μέτρων. Επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Κώστα (LFDY) για το διπλό... ξελάσπωμα. Στο κατέβασμα, το KJ ακούμπησε / χτύπησε / σύρθηκε κάτω 15-20 φορές.

Η... οργάνωση και ο χωρισμός σε ομάδες, δούλεψε καλά.
Στην πρώτη ομάδα που άνοιγαν τη διαδρομή, ήμασταν οι: Χρήστος (ZooL), Χρύσανθος (ώς έχει), Δημήτρης (ArtDesigner) και ο Αργύρης (onokio) με την κοπέλα του, που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά με τα All Terrain (Α/Τ) λάστιχα.

Να ευχαριστήσουμε τον Φίλιππο (Fil) που ήρθε από τη Λάρισα στην ώρα του και μας περίμενε μισή ώρα καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Πιέστε εδώ... να δείτε το μικρό μας βίντεο στο YouTube.
Επιλέξτε υψηλή ανάλυση (HD 1080) και πλήρη οθόνη.


Πιέστε εδώ... να δείτε το τοπίο στην ομίχλη από το παλαιότερο βίντεο που είχα φορτώσει στο YouTube με σχέση πλευρών 4:3.  Η μουσική της Ελένης Καραΐνδρου, δεν είναι απ’ το "Τοπίο στην ομίχλη", αλλά απ΄το "Λιβάδι που δακρύζει".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου